Alt er godt - hvis ikke - så lad os skabe en forandring

Drømmenes magi

Kender du det, at en bestemt drøm gentager sig? Eller at du drømmer om at være mere eller mindre nøgen? - eller være ved at drukne – falde ned – eller mangle tænder?

Vores drømme har en betydning og ofte indeholder de også stærke følelser, f.eks. mareridt.  Drømme er en anden måde at se vores liv på. Drømme taler i billeder og kan åbne for nye erkendelser af følelser og perspektiver i vores liv, som har svært ved at komme op igennem dagsbevidsthedens filter. Hvor vores vågne bevidsthed analyserer og intellektualiserer, fortæller drømmebillederne om vores følelser og længsler. Selv dagdrømme kan være nyttige i forståelsen af os selv. Drømme kan lette din forståelse af, hvorfor du handler som du gør i det daglige. De kan vise dig nye sider af dig selv og længsler efter at bruge talenter, som har ligget undertrykt i dig siden barndommen.

Fortvivl ikke, hvis du ikke kan huske dine drømme, for her kommer opskriften: Du forbedrer hukommelsen ved at sige til dig selv lige før du lægger dig til at sove: ”Jeg husker min sidste drøm.”  Hav telefonen klar ved din side og indtal straks drømmen på din optager fra sidste billede og så langt tilbage du kan huske. Senere, når du har mere tid sætter du dig og aflytter optageren og skriver drømmen forfra. Grunden til at du indtaler fra sidste billede og baglæns er, at du husker mest på den måde.  Når så du senere arbejder med at skrive drømmen rent, kan du komme i tanker om yderligere episoder i drømmen.  Du giver opmærksomhed til dine drømme med denne proces, og vil få nemmere ved at huske dem lidt efter lidt.

For mennesker, som gerne kende sig selv, er drømmene fulde af visdom.

Vi gennemgår de 10 mest hyppige drømme og 5 forskellige metoder til at arbejde med drømme og gennemgår nogle af deltagernes drømme.

Kontakt mig her