Den største viden findes ikke i bøger. Den findes i skabningen.

Aura, energi & de 7 chakraer

KURSUSFORLØB OVER 7 DAGE

 
Sted & tid: Kommer senere
 
 

Vi gennemgår de 7 chakraer, auraens forskellige lag og en hel del energipunkter i forbindelse med de øvelser og meditationer, der undervises i. Under forløbet arbejdes der med at sanse energi og træne din opmærksomhed og sensitivitet.

Meditationerne er enkle og kræver ingen forkundskaber. Du får udleveret en kursusmappe, hvor du kan samle meditationsvejledningerne og plancherne, som vi gennemgår, så du kan praktisere øvelser og meditationer hjemme og opnå bedst muligt udbytte af kurset. Du får også adgang til guidede meditationer, som kan støtte dig, når du mediterer hjemme.

Under kurset udvikler du evnen til at mærke biologisk og åndelig energi, og du får redskaber til at frigøre energi, som har været bundet i modstand, afhængighed eller skyggesider og udvikle større indsigt og medfølelse med dig selv og andre.

Undervisningen er uden religiøs tilknytning – holdningen er undersøgende og rettet imod, at du skal finde det sande i dig selv og være tro mod det, du inderst inde er.

Meditationerne hjælper dig med at mærke efter og lytte indad og opdage det åndelige menneske, du også er.

Du får redskaber til at forstå, hvorfor dit liv er som det er, og til at ændre det hen imod større harmoni med dig selv.

Der optages højst 16 deltagere.

Personer med psykisk sygdom kan ikke deltage.

Kontakt: mbb@visioncompany.dk